Mindre stress med matkasse

För många föräldrar är just middagen på vardagskvällen ett stressmoment. Vad ska vi äta? För en stressfri vardag är det smart att prenumerera på en matkasse. Då får ni mer energi och god mat varje dag.

Testa Linas matkasse

Idag är det många familjer som väljer att prenumerera på en matkasse. De flesta av oss jobbar heltid. Det är svårt att hinna med allt i livet och därtill laga god och näringsrik mat. Helst varje dag. Då är det skönt när matfrågan är fixad. Du får hem alla råvaror och recept. Allting är anpassat efter antal individer i familjen. Ni kan välja mellan laktosfritt, vegetariskt eller med kött, fisk och fågel. När du kommer hem från jobbet vet du exakt vad du ska tillaga. Är det en enkelt rätt kan du låta tonåringen laga maten, då både recept och alla ingredienser finns hemma. Att prenumerera på en matkasse ger dig en bättre och mer hållbar vardag. Så att du får tid och ork att vara en bra förälder och lyckas på jobbet. Gå in på Linas matkasse och testa att prenumerera med 30 procents rabatt på de tre första matkassarna.

Mindre stress i vardagen

Aldrig någonsin har vi svenskar varit så stressade som nu. Trots att vi har otroligt många möjligheter och mycket frihet, så är det moderna livet även väldigt stressande. Du ska helst både träna, göra karriär, ha ett snyggt hem, naturligtvis vara en bra förälder och samtidigt orka laga god vardagsmat. Det är en omöjlig kombination. Det är därför många väljer att köpa matkasse eller anlitar hemstädning för att faktiskt orka med. Det är viktigt att du tar hand om dig så att du verkligen orkar i långa loppet. Ibland kan små saker som just hemstädning och en genomtänkt matkasse med recept vara den vardagslyx som du behöver för att inte bli utbränd. Om du känner dig stressad är det också viktigt att du frågar dig vad som stressar dig och vad du kan göra för en bättre vardag. Ibland kan det handla om att byta jobb om arbetsmiljön inte är bra eller om du måste pendla mycket. Att vara less på sitt jobb är också väldigt stressande. För många handlar det om att få ihop vardagspusslet. Hämta barnen på dagis, städa, hjälpa barnen med skolarbetet och hinna umgås med släkt och vänner. Därför är klokt om du och din partner sätter er ner och samtalar om er vardag. Hur kan ni dela på hemmaarbetet och även köpa smarta tjänster? Fixa vardagen tillsammans.

Matlagning

Bara för att ni prenumererar på en matkasse betyder det inte att ni aldrig kommer laga mat. Ni har matkasse under vardagarna. På helgerna får ni laga god mat tillsammans med era barn. Eller så beställer ni hem pizza om ni verkligen inte gillar att laga mat. Eftersom matkassarna är välkomponerade och näringsriktiga kan ni faktiskt äta lite onyttigare på helgerna, då en genomtänkt matkasse hjälper er att äta sunt och hålla vikten.