Måla nya hemmet och bjud på buffé

Om man flyttar och behöver måla om bostaden, kan man på familjetapeter.se finna massor av fin väggfärg eller tapeter. När man är nyinflyttad kanske man också vill bjuda vänner och familj på en liten inflyttningsfest. För att göra det enkelt och slippa servera gästerna, kan man skapa en god buffé där gästerna själva får gå och plocka sin mat.

Snygga väggfärger av hög kvalitet

Vill man finna snygga väggfärger som dessutom är prisvärda till det nya hemmet, är familjetapeter.se ett smart val om man också vill ha hållbara resultat. Vilken kulör av väggfärg man än önskar, kan man på familjetapeter.se hitta ett stort urval av vackra färger. Värnar man dessutom om miljö och hälsa har man på familjetapeter.se endast färger som är märkta med Svanen och ECO-label. Med modern och miljövänlig väggfärg från familjetapeter.se, kan man imponera på vännerna och familjen och få snygga väggar där färgen håller länge. Då kan man också när målningen är klar, bjuda över vännerna och familjen på en härlig och välsmakande buffé.

Klassisk buffémat för glada gäster

Att ha inflyttningsfest när man har målat om med snygg väggfärg innebär att man har ett vackert hem att visa upp, samt god mat som gästerna kan plocka själva. Om man inte vet vad man ska laga till en buffé, finns det bra och klassisk buffémat som uppskattas av de flesta. Det kan vara goda matpajer, sallader, pastasallader med många olika sorters bröd. Något som också är klassiska rätter på ett buffébord är kallskuren rostbiff, kyckling, kalkon eller till exempel lax.

Klassiska recept